Loading...
Over ons 2020-01-08T16:14:50+02:00

Over ons

Heb je één van ons al eens de hand geschud? Of vind je dat soort dingen niet zo belangrijk? Wij van BDE vinden dit wel belangrijk, wij geloven dat je voor mensen alleen de juiste baan kan vinden als je ze echt kent.

Heb je wel eens het gevoel dat alle bemiddelaars of uitzendbureaus toch hetzelfde zijn? Dat het voor hen allemaal alleen maar draait om zoveel mogelijk vacatures binnen te halen en zoveel mogelijk mensen te plaatsen. Maar wat nou als wij beweren dat wij ECHT anders zijn?

Persoonlijk uitzendbureau

Dat wij mensen zijn die aan alle kanten van de tafel hebben gezeten. Als werkgever, als inlener, als intermediair en als werknemer. Dat er altijd het gevoel was dat het anders kon en dat daardoor BDE het levenslicht zag? Misschien verbaast het je, maar als wij met je praten, willen we echt graag weten hoe het met je gaat en wat je bezig houdt. Hoe jij als persoon in elkaar zit, of je zoon of dochter geslaagd is voor het zwemdiploma, hoe dat ene concert was, of je vakantieplannen al iets concreter zijn geworden, of hoe het met je opleiding gaat. Dat het voor ons niets uitmaakt of je werkgever, inlener, flexwerker, uitzendkracht, payroller of gedetacheerd bent en dat we pas stoppen als we de perfecte baan of de perfecte medewerker voor je hebben gevonden. Of dit nu in de bouw, techniek, logistiek, horeca, productie of administratief is.

Voor ons zijn mensen en bedrijven nou eenmaal meer dan alleen poppetjes en vacatures.

Wil je één van ons ook graag de hand schudden? Bel ons op 0850062500. WhatsAppen is ook mogelijk via 0655076563 of stuur een mail naar dronten@bdepersoneelsdiensten.nl.

BDE – Waar jij op de eerste plaats staat.

Ontmoet ons team

Ons gedreven team staat altijd voor jou klaar. Dit zijn de gezichten achter BDE Personeelsdiensten.

Brigitte Ender
Brigitte EnderDirectrice
Iza Labots
Iza LabotsVestigingsmanager locatie Dronten - Consultant Pools/Nederlands
Nienke Kale
Nienke KaleConsultant
Alinde Boeve
Alinde BoeveVestigingsmanager locatie Nunspeet
Willem-Jan Pronk
Willem-Jan PronkFinancial Controller

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij snappen dat voor heel veel mensen werk ontzettend belangrijk is. Het brengt je financiële zekerheid, zelfvertrouwen en het zorgt ervoor dat je je ontwikkelt. Aan de andere kant weten wij ook dat werken niet voor iedereen vanzelfsprekend is. MVO is een vorm van ondernemen waarbij je je als organisatie richt op de 3 P’s (Profit, Planet en People). Omdat wij op het gebied van personeel echt het verschil kunnen maken, richten wij ons op de P van People.

Wij geloven erin dat iedereen beschikt over een talent, maar dat sommige mensen gewoon iets meer aandacht nodig hebben om tot volle wasdom te komen. Om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te helpen werken we intensief samen met verschillende partijen, zoals het UWV WERKbedrijf, gemeenten, maar ook met commerciële bedrijven.

Sociaal ondernemen

Het onderdeel ‘People’ gaat voor ons verder dan alleen mensen actief te krijgen op de arbeidsmarkt. Een maatschappij bestaat voor ons naast werken ook uit ontspanning. Ontspanning zorgt ervoor dat je als mens fitter blijft en een gelukkige medewerker presteert nou eenmaal beter. Dit is dan ook precies de reden dat wij een aantal lokale sportverenigingen door middel van sponsoring een warm hart toedragen.

Goede doelen

Elk jaar opnieuw stellen wij als bedrijf een lijst samen van goede doelen. Doelen die voor ons in dat jaar het verschil kunnen maken. Omdat we niet elk goed doel kunnen steunen, maken we elk jaar een nieuwe afweging. Al deze organisaties ontvangen van ons een donatie in geld of in de vorm van sponsoring van personeel of materiaal.

Denk je dat jouw goede doel of sportvereniging bij ons past, neem dan gerust contact met ons op. Doe dat vooral ook als je, net als wij, graag mensen wilt helpen die wat moeilijker aan een baan komen. Er zijn namelijk ook allerlei subsidies voor dit traject en wij helpen je graag met de wir war van regels.

Onze meningen

“Wij zijn geen doorsnee uitzendbureau, maar wij zijn een gesprekspartner. Samenwerken staat centraal. Door te luisteren en te adviseren bouwen wij aan lange termijnrelaties.”

Brigitte Ender • Eigenaar / Intercedente

“BDE geeft mij de mogelijkheid om te ontwikkelen. Ik leer iedere dag en vind het daarnaast ook fijn om anderen te helpen met het vinden van een geschikte baan.”

Nienke Kale • Intercedente

Graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!

Contact