Loading...
Werkgevers 2020-01-28T16:50:39+02:00

Informatie voor werkgevers

BDE Personeelsdiensten is een kleine professionele organisatie. Door korte lijnen zijn wij in staat om snel een dienstverlening aan te bieden die geheel is afgestemd op uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uitzendingen, werving & selectie en payrolling/salarisadministratie.

Betrouwbaarheid, Daadkracht en Eigenzinnigheid staan bij het leveren van onze diensten centraal.

Volledige flexibiliteit zonder rompslomp, deze week kunt u het werk nog aan maar hoe zit dat volgende week? Door ziekte, vakantie of verloop kunnen (tijdelijke) medewerkers wegvallen maar ook als u door drukte op zoek bent naar mensen om uw team te versterken bieden wij  u een passende oplossing.

Wij kijken naar de lange- en korte termijnplanningen in uw organisatie, de wisselingen in het werkaanbod, de sfeer binnen uw bedrijf en de behoefte aan flexibiliteit in uw organisatie.

Persoonlijk en goedkoop

BDE Personeelsdiensten heeft een uitgebreide netwerk aan kandidaten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en daar buiten,  we kijken vooral naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Bij ons is het niet simpelweg iemand sturen en hopen dat het wat wordt. Liever zeggen we tegen je dat we de ideale kandidaat nog niet hebben gevonden om zo teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen. 

‘Dat zal dan ook wel wat kosten,’ zie ik je denken. Het goede nieuws is dat BDE een zeer scherp tarief hanteert. Hoe dat kan? Simpelweg omdat wij niet in dure overhead of dure panden geloven, maar liever zelf de handen uit de mouwen steken.

Verschillende mogelijkheden

Omdat er zoveel verschillende situaties zijn, bieden we je dan ook verschillende mogelijkheden.

1.     Uitzenden

2.     Payrolling

3.     Detacheren

4.     Werving en Selectie

Of je nou op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of iets permanents, we regelen het graag voor je.

Wil je graag meer van ons weten? Maak dan snel een afspraak met één van ons, dan komen we graag langs om te horen hoe het met je gaat en wat je precies nodig hebt.

Mocht je overigens andere vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen op 0850062500, WhatsAppen op 0615380853 of stuur een mail naar dronten@bdepersoneelsdiensten.nl

BDE – Waar jij op de eerste plaats staat.

Vacature aanmelden

Op zoek naar een (nieuwe) medewerker? Meld je vacature dan bij ons aan en wij gaan direct voor je opzoek. Dit doen we niet met geautomatiseerde matchingsoftware, maar altijd door persoonlijk te bekijken welke mensen passen bij de functie. Om een vacature en functieprofiel te kunnen sturen, ga je als volgt te werk:

1. Mail de vacature en bedrijfsgegevens naar dronten@bdepersoneelsdiensten.nl
2. Je krijgt per e-mail een bevestiging en we nemen contact op
3. We gaan op zoek naar een passende invulling voor de vacature

Mocht je vooraf al vragen hebben, bel ons dan gewoon op 0850062500, WhatsApp ons op 0615380853 of mail naar dronten@bdepersoneelsdiensten.nl

Uitzenden

We zijn dan wel geen multinational, maar wel zeer professioneel. En het gote voordeel is dat we daardoor hele korte lijnen hebben. Korte lijnen die ervoor zorgen dat we precies dat voor je kunnen regelen wat je zoekt. Of dit nu in de bouw, horeca, techniek, logistiek, productie of iets administratiefs is.

Aangezien wij ons oprecht verdiepen in mensen, weten we wat ze motiveert. We kunnen er dan ook voor zorgen dat je op hele korte termijn kunt beschikken over gekwalificeerde (flex) medewerkers. Het fijne is dat je je van te voeren niet hoeft vast te leggen voor een minimaal aantal uren of periodes. Je bent simpelweg verlost van allerlei administratieve handelingen en het enige dat je krijgt is een factuur voor het aantal gewerkte uren.

Flexibiliteit

Door het fase systeem maak je optimaal gebruik van de flexibiliteit van de ABU CAO. Een nieuwe medewerker start in fase A, waardoor je 78 weken lang de tijd hebt om te kijken of jullie bij elkaar passen. Je zit dus niet direct vast aan een contract voor bepaalde- of onbepaalde tijd.

Ook na de eerste fase (fase A) ben je in staat om je medewerker een stuk flexibeler in te zetten.

Nog even de voordelen op een rij:

  • 78 weken optimale flexibiliteit
  • Geen premies, loonbelasting, sociale- en pensioenpremies
  • Geen loondoorbetalingverplichting van twee jaar bij ziekte
  • Geen uitbetaling van vakantiedagen en vakantiegelden
  • Geen financiële risico’s
  • Geen ziekte verzuimverzekering en wet poortwachter
  • Geen omkijken naar CAO- en wetswijzigingen
  • Alleen facturatie voor gewerkte uren

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan contact op.

Detacheren

Uiteraard kan het zo zijn dat je soms voor langere tijd behoefte hebt aan versterking van één of meerdere professionals. Dit kan het geval zijn omdat de werkdruk gedurende een paar maanden zo hoog ligt dat je het met je vaste medewerkers niet aankunt of als er bijvoorbeeld iemand ziek is.

Je kunt op zo’n moment besluiten om nieuwe mensen aan te nemen, maar ja die zijn vaak lastig te vinden. Daarnaast weet je meestal ook niet of je op de langere termijn wel echt nieuwe mensen nodig hebt.

Gelukkig bieden wij je een volwaardig alternatief in de vorm van gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers die op detacheringsbasis bij je aan de slag gaan. Of je bedrijf nu actief is in de horeca, bouw, techniek, productie of logistiek, wij zorgen voor de juiste mensen.

Het voordeel voor jou is dat je ze voor een vooraf overeengekomen periode inhuurt, waardoor je zeker weet dat ze die hele periode beschikbaar zijn. Het voordeel voor de medewerker is dat ze de zekerheid hebben van een contract.

Kortom je hebt nergens omkijken naar en iedereen is blij en tevreden.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan contact op.

Payrolling

Stel dat je als bedrijf regelmatig gebruik moet maken van tijdelijk personeel, seizoensarbeiders of vakantiekrachten. Of je wilt niet gelijk aan alle juridische consequenties vastzitten die horen bij het werkgeverschap (bijvoorbeeld het doorbetalen bij ziekte), maar je wilt wel zelf helemaal de werving en selectie bepalen. Hoe je dat regelt? Nou gewoon, via payrolling.

Hoe werkt het?

Je werft en selecteert je eigen medewerker, deze medewerker komt bij ons op de loonlijst. Je weet precies wat de loonkosten zijn en je zult niet verrast worden door onverwachte loonkostenstijgingen als gevolg van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid etc. Daarnaast maak je gebruik van de optimale flexibiliteit van het fasesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag hoe de vork precies in de steel zit.

Werving & selectie

Je wilt gewoon een nieuwe vaste medewerker? Ook geen probleem. Wij gaan op zoek naar de perfecte match. Na de Werving & Selectie procedure neem je vervolgens de geschikte kandidaat zelf in dienst.

Omdat we nou eenmaal ontzettend veel kennis hebben van de arbeidsmarkt, zijn we in staat om slim en efficiënt jouw werving en selectie te doen en zo de juiste medewerker te vinden.

Selectie

Uiteraard nemen we in eerste instantie het functieprofiel als uitgangspunt. Belangrijker voor ons is echter dat we snappen en voelen hoe je bedrijf in elkaar steekt, zodat we weten wie bij je past.

We houden uitgebreide gesprekken met de kandidaten en kijken natuurlijk of hij of zij beschikt over de juiste kwaliteiten om de functie uit te kunnen voeren. Maar belangrijk is dat we daarnaast kijken naar het karakter. En of dit karakter bij jouw bedrijf past.

Omdat we graag precies willen weten wat voor vlees we in de kuip hebben, checken we (uiteraard alleen met toestemming van de kandidaat) een aantal referenties. Hoe deed hij of zij zijn of haar werk? Hoe lag hij of zij bij zijn of haar collega’s? Enzovoort.

Wil je graag een Werving & Selectie traject met ons starten? Neem dan snel contact met ons op!

Graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!

Contact